Think Before You Ink! GGD vergunning
Tattoohuis heeft een vergunning voor het tatoeëren! De vergunde ondernemingen kan je opzoeken op de volgende website: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

Privacy
Omdat ons werk veel focus en rust vereist en hygiëne cruciaal is, is de werkplek alleen toegankelijk voor de klant met een tattoo afspraak.

Afspraak maken?
Voor het zetten van tattoos waarbij een ontwerp gemaakt moet worden werken we alleen op afspraak.

Afspraak afzeggen?
Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren verzet of afgezegd worden. Is er een aanbetaling gedaan en ben je plots verhinderd dan ben je je aanbetaling kwijt.

Hygiëne
Bij Tattoohuis staat hygiëne op nummer één. Schoon en netjes werken heeft bij ons een hoge prioriteit. Daarnaast is de nazorg voor onze klanten heel erg belangrijk.
Je krijgt van ons duidelijke instructies hoe je je tattoo moet verzorgen en onderhouden, deze kan je ook nalezen op de website zie nazorg.

Wat doen we niet?
We zetten geen tattoos op of in de buurt van intieme delen (schaamstreek, vagina, billen, bilnaad, anus, penis en balzak). Verder tatoeëren we niet op het hoofd, in de nek en het gezicht.
Tattoos op voeten doen we wel maar daarop krijg je geen garantie vanwege de snelle slijtage.

Vegan?
De inkten waarmee wij werken zijn hoofdzakelijk vegan, fijn om te weten!

Garantie
Je mag binnen 2 maanden kosteloos terugkomen om eventuele oneffenheden in je tattoo bij te laten werken.
Dit geldt niet voor tattoos die gezet zijn op handen, vingers of voeten omdat deze erg gevoelig zijn voor snelle slijtage. Hiervoor zullen de kosten van het bijwerken worden doorberekend. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het onjuist behandelen van je tattoo nadat je bij ons bent geweest.

Toestemming
Voor aanvang van het zetten van de tattoo onderteken je een Toestemmingsformulier die je per e-mail ontvangt. Je moet 18 jaar zijn voor een tattoo bij Tattoohuis. Wij hebben het recht om een klant te weigeren.

Prijzen
De totale prijs van het ontwerp en de tattoo zetten wordt gebaseerd op de uurprijs van:

€ 85,00 voor black and grey

€ 95,00 voor kleur.

De exacte prijzen worden per tattoo gegeven. Voor aanvang van het ontwerpen moet een aanbetaling van 20% over de afgesproken prijs betaald worden. Dit bedrag is een vergoeding voor het voorbereiden van de tattoo. De reeds gedane aanbetaling wordt niet terugbetaald bij no-show, of een afspraak afzeggen binnen 24 uur voor aanvang of geheel afzien van de tattoo.

De tattoo wordt bij de afspraak contant betaald of met een pinapparaat direct voldaan.